La Concia appartementen in Toscane
De appartementen

Beide appartementen zijn ruim en hebben twee slaapkamers (één met een tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden), een woonkamer met keukengedeelte en een badkamer met douche. Elk appartement heeft een eigen entree aan een eigen zijde van het huis, met veel privacy.

Met de restauratie van het huis zijn de sporen van historie respectvol aan het licht gebracht, in de gastenverblijven aangevuld met hedendaags comfort. De bedden zijn comfortabel en voorzien van dekbedden. Het is er rustig, het interieur is sfeervol en de keuken en badkamer zijn goed toegerust.

Beide appartementen hebben een ruim en romantisch terras met eettafel waar je kunt ontbijten of ‘s avonds kunt genieten van een glaasje wijn. Daarachter de tuin, met terrassen met olijfbomen. Op het terras staan altijd verse kruiden om te plukken. Tussen de olijfbomen hangt een hangmat om tijdens de warmere uren in de halfschaduw een boek te lezen of gewoon wat te sluimeren. Door de dikke muren van het huis blijft het in de appartementen ‘s zomers aangenaam koel.

De appartementen zijn voorzien van een internetverbinding (WiFi).

Op verzoek kan op het terras een zwembadje worden bijgezet, waarin kleine kinderen op de warmere uren van de dag kunnen spelen.
Er is desgewenst een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig, en een extra eenpersoonsbed kan worden bijgeplaatst.

Het ontbijt staat ‘s ochtends bij het ontwaken klaar op uw terras.

Appartement Fienile

Een sfeervol appartement voor 4 personen van 68 m2 (2 slaapkamers). De keuken is van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft een ruime woonkamer en open keuken, een hoog plafond met kastanjehouten balken en er heerst een rustgevende en authentieke sfeer. Op een terras tussen de olijfbomen staan ligstoelen voor u klaar.

Appartement Stalla

Een gezellig appartement voor 4 personen van 68 m2 (2 slaapkamers). De keuken is van alle gemakken voorzien. Veel oorspronkelijke elementen zijn bij de restauratie bewaard gebleven en in ere hersteld.
Er is een heerlijk (gedeeltelijk overdekt) woonterras, dat veel privacy en een prachtig uitzicht biedt over het dorp en de beboste heuvels. Wat hogerop in de tuin staan ligstoelen voor u klaar onder de hazelaar.